Når du skal købe et løbebånd

Når du satte sig for at købe et løbebånd, kan du sikre, at du har nok muligheder for at få dit sind summende. Så hvad er den rigtige idé at sætte nogle af tegnene blev defineret fra dit løbebånd, og hvad der er simpelthen ude af spørgsmålet.

Hp forvirret løbende købe, når de finder at vælge løbebånd motoriseret. Nogle forhandlere kontanter i forvirring og skråle den ’større er bedre’ retorik. Derfor er du nødt til at være velbevandret, eller i det mindste tilsyneladende velbevandret i, hvad du ønsker. En 20 HK motor vil gøre godt løbebånd for dig, noget mindre end 1,5 vil sandsynligvis forværres hurtigere end du forventer, så gå for indstillingen bedst. Ideen er at kigge efter gimmicks se bort begreber som ‘hestekræfter’ eller ‘pligt over’; De betyder ikke noget i det lange løb, når du har brug for hastighed konsekvent. Det vigtige er den ‘kontinuerlig drift’; Hvilket markerer 2HP motoren kan løbende producere i 24 timer ved hjælp af en motor fuld. Det opererer med producenterne til at tegne ‘pligt kontinuerlig’ hestekræfter på motorer DC, så se under Hood ville ikke skade enten.

Nu maskinen HP vil få dig, men dårlig motor elektronik kunne være kvaliteten af ​​den erfaring, du har med løbebåndet dig, for ikke at nævne det beløb, du skal betale for reparationer! Producent sæson for at sikre løbebånd med deres klip uregelmæssigheder, som udnytter mikroprocessor til at fornemme belastningen bælte og justere i overensstemmelse hermed til aktion silkeagtig muligt. Så løbebånd bedst ikke at føle imod dig, hvis du prøver at sætte farten ned og justere i overensstemmelse hermed for at holde trit sætte vores runde. Prøv at bremse et løbebånd mens hængende i hovedsagen, at håndtere, og du ved, hvad jeg taler om. En kvalitet lav, løbebånd billigt at vise misbilligelse af hendes uhøflighed din trækninger og stønnen, men ikke kvalitet, har jeg allerede beskrevet.

Maskinen er Toque aksel roterer, som bevæger sig mod din belastning. Så tydeligt set vil drejningsmoment motor tage op masser af menneskelige legeme, den menneskelige krop har potentialet til at være så tung. Det er simpelt nok til at forstå, at du har brug for højt drejningsmoment for din trædemølle. Men antallet af omdrejninger per sekund til at være lav. Ellers kan trædemølle gøre dig opmærksom på det ved høj hastighed, men lave omdrejninger op for hastigheden af ​​motoren til skat. Og som følge heraf vil motoren ikke længe nok til at retfærdiggøre et køb.

Sort af løbebånd, skal køberen sørge for, hvilken slags hastighed, du ønsker fra løbebåndet. Uanset om du vil bruge det til at løbe, jogging, gåture eller bare afgørende faktor, der bedst for dig. For ganghastighed fra 0 til 6 mph ville gøre godt, men for løbere det bedste løbebånd er en hastighed fra 0 til 12 miles i timen. Løb motorhastighed maksimumgrænse sin hurtighed i en periode, lang tid som en måde sikker på at komme ind i motoren er en fart, så undgå, hvis du ikke ønsker at betale for reparationer. For startere, hastighed, sikkerhed er en halv miles i timen, for at sikre, at ryk af den første start ikke vil smitte af dig.

Løbebåndet bælte er passende for dine handlinger så godt. Hvis du ønsker at bruge løbebåndet til løbebåndet bør være 18 til 22 inches lang i det mindste, at holde løberen sikker. Mens længden er hensigtsmæssigt at fremme løberne så længe for noget at være mellem 50 til 54 inches. Hvis længden eller bredden er optimalt for din brug, så bo klart af løbebånd såsom snublende på dækket flytter 5 mph tendens til at have dig at gøre krydsord i sengen hospital. Producenter konkurrerer om at være den bedste producent løbebånd, er det bedre at drive remmen to lange og er mindre tilbøjelige til at krølle på alle. Så det er foreslået, at det vil vare længere end billigere enkelt lag bælte. The Deck løbebånd skal have en stødabsorberende kvaliteter til at anbefale det. Normalt en producent vil sørge lyden er nem at bruge. I forhold til vejen, løbebånd god stødabsorbering næsten 40% reduktion i effekt på fødder og leddene. Så for købere, der har fælles problemer, eller som ønsker at udvikle en god ting at gøre, er at gå til en god effekt, præ-lyd behandling. Dette er naturligvis resultere i mindre behov for vedligeholdelse. Selv om effekten er mere tilbøjelige til at ramme dig lige der, hvor det betyder noget; På tegnebogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *