De bedste fem bodybuildere i historien

arnold

 

#1

Arnold Schwarzenegger

Selv hvis du kender absolut intet til bodybuilding, er chancen stor for, at du ved hvem Arnold Schwarzenegger er. Den østrigske-fødte bodybuilder, bliver den yngste person til at vinde Mr. Universe titel, da han var 20. Han skaffer utallige titler i årenes løb, herunder fire flere Mr. Universe titler og syv eftertragtede Mr. Olympia titler. Efter en strålende karriere i bodybuilding, begyndte han at erobre en anden branche – Hollwood. Han havde roller i flere film, herunder Hercules, Stay Hungry (som han vandt en Golden Globe), og Conan the Barbarian. Filmen, der absolut gjorde karriereren stor, var imidlertid Terminator. Med tre enkle ord – “I’ll be back” – har Schwarzenegger cementeret sin plads som et kultur ikon.

Læs et fedt engelsk interview med ham her

#2

Ronnie Coleman

Coleman er et sandt beast. Desværre er mesteren fra 90’erne i dag, i en rigtig skidt forfatning. Kender du til Coleman, kender du også til hans ”Light Weight baby”. Coleman var af den tid, hvor bodybuilderne blev større og større, og alt skulle være større og vildere. Hans kampvægt på senen lå omkring 300 pund, eller 136 kilo.

I college spillede Coleman football, og hans plan med livet var at spille blive revisor. Coleman startede dog en karriere i politiet, hvor han fik øjnene op for hård fysisk træning og bodybuilding, da der var et gym i nærheden af hvor han boede under politiskolen, hvor dette blev dyrket.

3#

Dennis James

Selvom han er en amerikansk muskel mand, blev Dennis James født i Heidelberg , Tyskland. Hans far , en militær mand, var udstationeret der . Måske er det , at det tyske bodybuilding blod , men James begyndte at løfte da han var 18 og straks begyndte han at imponere alle . James har ikke haft så mange imponerende placering som nogle af de store bodybuildere – selvom han konkurrerede i Mr. Olympia syv gange , hans bedste placering er fjerdepladsen. Men han er konsekvent fastholdt sin fysik i årenes løb, der beviser, at du ikke altid brug for titler for at holde din motivation.

#4

I modsætning til mange bodybuildere på denne liste , der løftede deres første håndvægt i alderen 12 eller 14 ,  var Markus Ruhl , med tilnavnet ” det tyske mareridt “, en sen starter . Den daværende 140 pund tyskfødte Ruhl startede med at løfte vægte da han var nitten og efter fem år ,  konkurrerede han  i sin første konkurrence – over 100 pund tungere på 243 pund eller 110 kg på scenen . Han vandt den tunge og overordnede titel i sin første konkurrence, Bachgau Cup , og begyndte en lang karriere i bodybuilding . Han fik snart sit pro kort , fortsatte med at pakke ekstra muskelmasse på , og voksede og voksede.

#5

Den Amerikanske bodybuilder Kai Greene statede med at løfte vægte som en måde at klare en vanskelig barndom , og hans syvende klasses engelsklærer introducere ham til en verden af konkurrencedygtige bodybuildere. Han blev professionel før sin 19 års fødselsdag , som tjener ham æren af at være den yngste professionelle bodybuilder på det tidspunkt. Han har løbende forbedret sig , til at være med IFBB. Kais beundringsværdige beslutsomhed har her næsten 16 år efter at han først kom ind i bodybuilding kredsløb, gjort ham til en af de største i IFBB nogensinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *